VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Smuteční kytice

Rozvoz smutečních květin v Ostravě a okolí

V naši nabídce najdete i širokou nabídku smutečních kytic, věnců, výpichů, květinových srdcí apod. Smuteční kytice může mít mnoho podob. Nejčastější květinou bývá využívána růže či chryzantéma. Je ale samozřejmě na Vás, jaký druh květiny zvolíte. Smuteční vazba bývá složena z květů v sudém počtu. Na každé naši prodejně je umístěn smuteční katalog, kde najdete mnoho druhů smutečních vazeb. Pokud se nemůžete dostavit na pobočku, můžete nám
zavolat - 702 803 903  a my Vám rádi s výběrem pomůžeme. 

Na všechny druhy smutečních vazeb lze přidat smuteční stuhu s textem. Existuje mnoho druhů standardně využívaných textů např. – Poslední sbohem, Nikdy nezapomeneme, Vzpomínáme, Babičce, Dědečkovi.  Na stuhu lze zvolit svůj vlastní text. Obvykle je stuha rozdělena na dva cípy. Na prvním cípu bývá – komu je text určen, na druhém cípu bývá – kdo jej předává. 

Smuteční věnec

Nejobvyklejší velikost smutečního věnce je 50-60 cm. Po domluvě dokážeme zajistit a vyrobit menší i větší.  Existují dvě varianty zdobení věnce. První variantou je zdobení po celém obvodu a druhou variantou je zdobení do hlavy (to je cca na půlku věnce). Na věnec můžeme umístit jakékoliv květiny, které odpovídají Vaši představě. Nebráníme se i výrobě věnců či kytic z umělých květin.

Smuteční kytice

Kytice mohou být buď symbolické, anebo velké, bohaté. Květinu můžeme udělat do ruky například z dvou či čtyř růží, anebo velkou na položení. 

Květinové srdce

Květinové srdce může být buď na položení, anebo pomocí stojanu na postavení. Srdce se zaplňuje nejrůznějšími květy a zelení. 

Barvy 

Barevnost je opět na Vás. Obecně, ale platí, že je lepší kombinovat méně barevných kombinací. Nejčastější kombinací bývá využívána červeno-bílá, žluto-bílá, jen bílá, jen červená, růžovo-bílá. U starších lidí jsou nejobvyklejší tmavší barvy (červená, fialová). U mladších naopak světlé barvy (bílá, růžová). 

Rozvoz smutečních kytic

Pokud se nemůžete dostavit na pohřeb nebo potřebujete pomoc s doručením smutečních kytic na konkrétní místo, smuteční vazbu na konkrétní čas dovezeme, předáme Vám nebo přímo umístíme na místo posledního rozloučení. 

  • Smuteční kytice

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít