VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Novinky na webu

Ano je to tak! Možná si už někdo všiml toho, že nám na webu přibyly nové květiny. Dali jsme hlavy dohromady a vymysleli pár nových produktů, u kterých věříme, že budete nadšení. Je to trošku něco jiného, něco moderního, něco přírodního, jedním slovem je to něco výjimečného.

Pár novinek Vám zde představíme:

Bílé santini, mini karafiáty a eukalyptus
Květina v bílo-zelených tónech, kterou nikdy nemůžete nic pokazit. Hodí se ke každé příležitosti. Bílé květiny jsou oblíbené také díky pozitivní psychologii bílé barvy. Bílá je považována za nejdokonalejší barvu. Protože neupoutává pozornost a není moc důrazná, dává prostor pro fantazii a nové nápady. Společně se zelenou barvou je květina velmi decentní.

Bílé a růžové santini, eustomy a eukalyptus
Tato květina nám připomíná jedno místo. Tím je – LOUKA. Tato květina vypadá jako byste se šli projít na louku a jen tak si posbírali různé květy do vázy. Žádná veliká barevná kombinace, spíše netradiční květy, které připomínají přírodu, jsou uklidňující, pozitivní a dodají Vám dobrou náladu. Za nás je tato květina opravdu velmi povedená.

Růžovo bílá kombinace alstromerií a santin
Opět květina v lučním stylu. Měli jsme pocit, že přesně něco takového nám na webu chybí, a proto jsme rádi, že jsou produkty konečně k mání. Růžová a bílá barva jsou barvy něžné, proto z nich vyzařuje určitý klid a mír.

Růžová hortenzie, bílé santini a eustomy
Květina, ve které můžete najít různé tóny růžové. Květina obsahuje hortenzii. No řekněte, kdo nemá rád hortenzie? Bohatá, něžná květina, která se snad musí líbit všem. Za nás opět velmi vyvedená květina.

V neposlední řadě jsme rozšířili i výběr sladkostí, a to o dva produkty.

Lindt LINDOR - elegantní zlatá krabička plná čokoládových bonbónů různých    příchutí

Mořské plody - čokoládové pralinky plněné lískooříškovým krémem polité mléčnou, hořkou a bílou čokoládou

  • Novinky na webu
  • Novinky na webu
  • Novinky na webu

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít