VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Květinová etiketa

Možná také někdy řešíte jaké koupit květiny k určité příležitosti a hlavně jaký počet květin. Není to taková věda, jak si někdo může myslet.

Kulaté narozeniny, kulatý počet květů
Oslava narozenin, a obzvlášť těch kulatých, je perfektní příležitostí k darování květiny. Pokud se jedná o kulaté narozeniny, pak se sudý počet květin více než hodí. Poměr kolik let, tolik růží vykouzlí z Vaší kytice skutečně osobní dárek, protože za každý rok života obdarované věnujete pouze jí jednu květinu. Je to taková oslava jejího života v kytici. Nemusí to být pouze růže, ale mohou to být například tulipány, gerbery či jiné květiny.

 

Sto důvodů k darování 100 růží
Dostat 100 růží je snem každé ženy. Když už ji květinou obdarujete, tak už opravdu něco znamená. Dokonale vyjádří obdiv a lásku k jakékoliv příležitosti, a to nejen k narozeninám, k Valentýnu, ale i k výročí, k žádosti o ruku nebo jen tak pro potěšení. Navíc, kolikrát za život se ženě poštěstí držet v náručí pugét čerstvých růží, který sotva unese? Nemusíte se toho bát, to že je jich 100 a jsou v sudém počtu, opravdu smůlu nepřinese.

 

Specifická symbolika
Slavíte s přítelkyní první vztahový milník, například 6 měsíců vztahu? Chcete ji obdarovat šesti růžemi za každý měsíc jednu, ale máte strach či obavu, protože je to sudý počet? Opravdu nemusíte mít strach! Pokud má pro Vás různý počet růží či jiných květin specifickou symboliku, vše je povoleno!
 

Květinová etiketa smutečních květin
Tady se řídíme podle křesťanské tradice, jeden květ je pro zesnulého a jeden pro Boha. Tady to pravidlo sudého počtu opravdu platí. Proto se dávají nejčastěji dvě růže s mírnou přízdobou. Na širší popis smutečních květin máme napsaný článek na našem blogu.
 

Zajímavost
Pravidlo sudých a lichých květin známe pouze v Evropě. Jinde ve světě toto pravidlo nikdo nedodržuje.

  • Květinová etiketa

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít